Preskoči na vsebino


Športno-duhovni kamp

Nogometni kamp je za tiste mlade, ki radi igrajo nogomet in svoj čas radi preživijo s prijatelji. Skupaj bomo na mladosten način izkusili vero preko športa, kateheze, skupne molitve in pri sveti maši. Namenjen je fantom od 12. do 15. leta, ne glede na predhodne izkušnje igranja nogometa in članstva v nogometnih klubih.

Kamp organiziramo Salezijanci iz Veržeja s pomočjo nogometnega trenerja in animatorjev.

Prijave in prispevek: Število je omejeno na 25 udeležencev. Prijave zbiramo najkasneje do 1. julija 2012 na naslov: Zavod Marianum Veržej, Puščenjakova ulica 1, 9241 Veržej (s pripisom na ovijnici v zgornjem levem kotu: nogometni kamp). Prispevek 120 ‚Ź vključuje vse stroške kampa (4 nočitve s polnim penzionom) ter dres, ki ga prejme vsak udeleženec. Ob zaključku zbiranja prijav vas bomo pisno obvestili še o dodatnih informacijah (čas prihoda ...).

Namestitev in treningi: Nastanjeni bomo v šotorih, v kampu Centra DUO Veržej, ki je v neposredni bližini Penziona Mavrica, kjer imamo urejeno prehrano (in možnost nočitev v primeru slabega vremena). Treningi nogometa bodo potekali na nogometnem igrišču NK Veržej in ob OŠ Veržej. Vodil jih bo trener Marko H. (KMN Olimp Celje) s pomočniki in animatorji.

Več informacij: Zavod Marianum Veržej, Puščenjakova ulica 1, 9241 Veržej kamp.nogometni@gmail.com

Lokacija:
Print Friendly and PDF