Preskoči na vsebino


Podpis peticije

Prosimo vas, da zaradi sebe, vaše družine in drugih podpišete peticijo za vključitev EXODUS TV v osnovne programske sheme televizijskih operaterjev, ki še ne ponujajo programa EXODUS TV. To pa so: SIOL TV, AMIS, ARIO, TELEMACH, ANSAT KRŠKO, KABELSKA TELEVIZIJA NOVA GORICA, CATV SELNICA-RUŠE in številni drugi.

Spoštovani prijatelji!

Smo na novo ustanovljena krščanska televizija s katoliškim programom, EXODUS TV. Zakaj vam pišemo?

Želimo si, da bi edina krščanska televizija v Sloveniji bila vidna v vseh slovenskih domovih, tudi v vašem, in to v osnovni shemi vašega ponudnika televizijskih programov. Med množico različnih televizijskih programov, ki jih ponujajo operaterji, bi bila EXODUS TV edina krščanska, z mnogimi drugimi splošno koristnimi vsebinami za vse generacije gledalcev. Če si želite varno pustiti pred televizijskim zaslonom vaše otroke in mladino, potem podpišite to peticijo in glasujte za EXODUS TV.

Sedaj smo vidni pri naslednjih ponudnikih televizijskih programov: T-2, Teleing (v digitalni shemi), Elektro Turnšek (v digitalni shemi) in na javnem internetu z živim prenosom programa na spletni strani www.exodus.si .

Naš cilj je zbrati čim večje število podpisov, saj menimo, da se bo vsak operater potrudil in ugodil željam svojih naročnikov.

Prosimo, da kliknete na spodnjo povezavo, ki vas bo popeljala na stran naše peticije in oddate svoj podpis.

Lokacija:
Print Friendly and PDF