Preskoči na vsebino


Katera je moja pot? Skupina SAMUEL vabi...

Morda se sprašuješ : Katera je moja pot? Je to: zakon, misijoni, redovniški ali duhovniški poklic..? Lahko se pridružiš enoletnem programu Skupine SAMUEL. Najdeš jo: v Ljubljani, v Mariboru, Celju, Novem mestu, Izoli, na Ptuju in v Murski soboti. Namenjena je mladim med 17 in 35 let starosti, ki še niso naredili dokončne življenjske odločitve in so pripravljeni sprejeti tisto, kar Gospod želi za njihovo prihodnost.

Morda se sprašuješ : KATERA JE MOJA POT? Je to: zakon, misijoni, redovniški ali duhovniški poklic..? Lahko se pridružiš eno-letnem programu Skupine SAMUEL. Najdeš jo: v LJUBANI, v MARIBORU, CELJU, NOVEM MESTU, V IZOLI, , na PTUJU in v MURSKI SOBOTI. Namenjena je mladim med 17 in 35 let starosti, ki še niso naredili dokončne življenjske odločitve in so pripravljeni sprejeti tisto, kar Gospod želi za njihovo prihodnost. Okvirni program srečanj: uvodna molitev in mesečna refleksija, pogovori o različnih temah (podoba Boga, poti poklicanosti, spoznavanje sebe, molitev, duhovno razločevanje), molitev ob Božji besedi, obhajanje maše, navodila za delo doma, družabnost. Te zanima še kaj?! Super! Veliko več informacij najdeš na naši spletni stani

Prvo srečanje bo: V MURSKI SOBOTI 6. oktobra ; v LUBLJANI, v NOVEM MESTU, CELJU in na PTUJU 14.oktobra, v MARIBORU 21. oktobra in v IZOLI 28. oktobra.

SPORED SREČANJ:

V LJ bodo srečanja potekala (vsako drugo in četrto nedeljo v mesecu) ob 17. uri pri Sv.Jožefu.Ul. Janeza Pavla II. 9; vodi p.Silvo Šinkovec, DJ; v MB ob 16. uri na Študentskem centru Sinaj (I.nad.),(vsako 3. nedeljo v mesecu) Koroška 1; vodi g. Vlado Bizjak in s.Irena Grandošek MS. v CE ob 14.30. uri v Kapucinskem samostanu, (vsako drugo nedeljo v mesecu) Breg 18; vodi br. Primož Kovač, OFMCap; na PTUJU ob 15.30 v Minoritskem samostanu sv. Viktorina, (vsako drugo nedeljo v mesecu) Slovenski trg 10; vodi p. Janez Kmetec, OFMConv; in s. Irena Grandošek MS v MS v učilnici v škofijskih prostorih ob 17.uri , (prvo soboto v mesecu) vodi dr.Marija Sraka v NM ob 15. uri v Samostanu sester de ND, (vsako drugo nedeljo v mesecu) Cankarjeva 23; vodi g.Peter Berlec OFM. v IZOLI ob 16. uri pri sestrah uršulinkah, (vsako četrto nedeljo v mesecu)Kraška 2; vodi g.Robert Ušaj.

Prijave in podrobnejše informacije sprejemajo:

Za LJ : s.Irena Mohorič, OSU; gsm: 031/830-311; MB in PTUJ: s.Irena Grandošek, MS; gsm: 031/815-096; CE: br. Primož Kovač, OFMCap; tel.: 03/544-22-05; MS: dr.Marija Sraka gsm.: 051-313-444 NM: s. Marjeta Fajdiga, ND; tel.: 07/302-16-92; IZOLO: s. Tatjana Car, OSU; gsm: 031/679-764. Lokacija:
Print Friendly and PDF