Preskoči na vsebino


Počitnice z Radiom Ognjišče

V tednu dni trajajočem dopustu z Radiom Ognjišče smo se udeleženci okrepčali tako duhovno kakor telesno saj nam je tokrat Črna gora nudila še vse več kakor smo pričakovali.

Na utrujajočo vožnjo smo pozabili takoj ob čudovitem pogledu na Dubrovnik in z veseljem pričakovali svoj cilj Bečiče pri Budvi. Že sprejem v hotelu , ki spada v skupino španske verige hotelov Iberostar je bil nadvse prijazen in naše mnenje o Črnogorcih in njihovih delovnih navadah se je iz dneva v dan spreminjalo.

Dogodki so se kar prehitro vrstili pred našimi očmi. Tako smo imeli sveto mašo v katedrali v Kotorju, na trgu pred župnijsko cerkvijo v Budvi, med črnogorsko turo v Podgorici, kjer nas je obiskal tudi predstavnik Slovenije, pred odhodom na obisk Albanije smo imeli sveto mašo blizu Ulcinja, ter v dvorani hotelskega kompleksa, ko smo resnično počivali.

Vrhunec počitnic je bilo vsekakor romanje v Medjugorje k Mariji kraljici miru. Tu smo mnogi našli svoj notranji mir in odšli iz tega kraja popolnoma spremenjeni.

Čas, ki smo ga preživeli ob čudovitem morju ni bil vržen stran saj smo poleg druženja spoznavanja novih krajev in prijateljev imeli tudi plesne vaje, telovadbo in zabavne igre. Sodelovali smo še v dobrodelni akciji, kjer smo pomagali z nakupom majic zmagovalec-zmagovalka društvu onkoloških bolnikov in zaradi tega smo bili tudi bolj opaženi saj so se za nas poleg časnikarjev zanimali tudi televizijci.

Vsake lepe stvari je enkrat konec in tako tudi 4. radijskih počitnic. Vendar bomo ob spominih in fotografijah lahko počakali na pete počitnice z radiom Ognjišče, če le Bog da, da jih dočakamo čili in zdravi.

Lokacija:
Print Friendly and PDF